trimzwemmen

Belangrijke Mededeling!
Door de sluiting van de Haarlemse zwembaden in verband met het COVID-19 virus zijn alle activiteiten van de Watervrienden Haarlem gestaakt. De zwemlessen, de trainingen, het afzwemmen en alle activiteiten buiten het zwemmen om worden geannuleerd. Zodra er meer informatie bekend is over de voortgang zullen wij dat op de website melden.

Op maandag- en dinsdagavond om 20:15 uur is er in zwembad de Planeet de mogelijkheid om onder begeleiding je conditie naar een hoger niveau te zwemmen. Trimzwemmen is niet zomaar gewoon baantjes trekken, het gaat ook nog eens om het plezier. De zwemmers moeten minimaal in het bezit zijn van het B-diploma.

Op beide avonden is de eigen prestatie het belangrijkste en zijn er banen op ieders niveau. De instructeurs geven verschillende opdrachten om technieken te oefenen en je conditie te verbeteren. Naast het zwemmen wordt iedereen uitgenodigd om met te doen aan nationale en internationale masterzwemwedtrijden, ook hier is het meedoen veel belangrijker dan de prestatie en geheel vrijblijvend.

Een keer proberen? Een proefles is altijd gratis! Vooraf aanmelden is hiervoor niet nodig.

 

Lesuren en tarieven:
Maandag en dinsdag van 20.15 – 21.00 uur in zwembad De Planeet, Planetenlaan 15, Haarlem-Noord.

Tarieven: €92,50 per half jaar en éénmalig €7,50 administratiekosten

Trimzwemmen bij de gezelligste vereniging van Haarlem en omstreken? Meld je snel aan….