Trimzwemmen

Op maandag- en dinsdagavond om 20:15 uur is er in zwembad de Planeet de mogelijkheid om onder begeleiding je conditie naar een hoger niveau te zwemmen. Trimzwemmen is niet zomaar gewoon baantjes trekken, het gaat ook nog eens om het plezier. De zwemmers moeten minimaal in het bezit zijn van het B-diploma.

Op beide avonden is de eigen prestatie het belangrijkste en zijn er banen op ieders niveau. De instructeurs geven verschillende opdrachten om technieken te oefenen en je conditie te verbeteren. Naast het zwemmen wordt iedereen uitgenodigd om met te doen aan nationale en internationale masterzwemwedtrijden, ook hier is het meedoen veel belangrijker dan de prestatie en geheel vrijblijvend.

Een keer proberen? Een proefles is altijd gratis! Vooraf aanmelden is hiervoor niet nodig.

 

Trimzwemmen bij de gezelligste vereniging van Haarlem en omstreken? Meld je snel aan….

Maandag en dinsdag van 20.15 – 21.00 uur in zwembad De Planeet, Planetenlaan 15, Haarlem-Noord.

Tarieven: €92,50 per half jaar en éénmalig €7,50 administratiekosten

 

Trimzwemmen bij de gezelligste vereniging van Haarlem en omstreken? Meld je snel aan….

Met behulp van onderstaand formulier kunt u een aanmelding doen voor zwemles, trimzwemmen of wedstrijdzwemmen. Probeert u het formulier zo correct mogelijk in te vullen en eventuele opmerkingen kunt u plaatsen in het vak “bijzonderheden of medische zaken”.

Uw aanmelding zal verwerkt worden in onze administratie en zodra u of uw zoon/dochter kan starten met de lessen ontvangt u een bericht van ons.

Wanneer u zich aanmeld bij onze vereniging gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Contact

Watervrienden Haarlem
Postbus 2620
2002 RC Haarlem

Tel: +31 6 37137027
Email: bestuur@watervrienden-haarlem.nl