Contact

Ziek melden of andere informatie: ledenadministratie@watervrienden-haarlem.nl. (De receptie van zwembad het Boerhaavebad en zwembad de Planeet kunnen u hier niet verder mee helpen)

Watervrienden Haarlem
Postadres:
Postbus 2620
2002 RC  Haarlem

Clubhuis Watervrienden Haarlem
Piet Voskuilenstraat 3
2024 EZ  Haarlem
Tel: 023 532 0467

Zwembad De Planeet
Planetenlaan 15
2024 EN  Haarlem
Tel: 023 512 1780

Zwembad Het Boerhaavebad
Kadijklaan 1
2035 LD  Haarlem
Tel: 023 512 1780

Met behulp van onderstaand formulier kunt u een aanmelding doen voor zwemles, trimzwemmen of wedstrijdzwemmen. Probeert u het formulier zo correct mogelijk in te vullen en eventuele opmerkingen kunt u plaatsen in het vak “bijzonderheden of medische zaken”.

Uw aanmelding zal verwerkt worden in onze administratie en zodra u of uw zoon/dochter kan starten met de lessen ontvangt u een bericht van ons.

Wanneer u zich aanmeld bij onze vereniging gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Ons clubhuis bestaat uit een grote multifunctionele ruimte op de begane grond met keuken en toiletgroep. Op de eerste verdieping een grote vide, een leslokaal en een bestuurskamer.

Het is mogelijk het clubhuis te huren voor bijvoorbeeld opleidingen of feestjes. Omdat tarieven afhankelijk zijn van het tijdstip en het aantal keren dat gehuurd wordt, treft u hier geen prijzen. Voor meer informatie over het huren van het clubhuis kun je contact opnemen met de secretaris van het clubhuis op email adres clubhuis@watervrienden-haarlem.nl

Adreswijzigingen, gewijzigde email adressen en opzeggingen ontvangen wij graag via onderstaand contactformulier of via ons postadres:

Watervrienden Haarlem
Postbus 2620
2002 RC Haarlem

Opzeggen dient te gebeuren één maand voor het verlopen van de contributieperiode.

Heeft u vragen of opmerkingen over de website van de Watervrienden Haarlem. Geef ons dit dan door met behulp van onderstaand contact formulier.

Contact

Watervrienden Haarlem
Postbus 2620
2002 RC Haarlem

Tel: +31 6 37137027
Email: bestuur@watervrienden-haarlem.nl