Jeugdactiviteiten

Naast alle zwemactiviteiten doen wij ook veel leuke dingen buiten het zwembad! Zo organiseert het jeugdbestuur ongeveer zes keer per jaar een activiteit voor iedereen tussen de 5 en 17 jaar. Je kunt hierbij denken aan een dag naar een pretpark, paaseieren zoeken of het Sinterklaasweekend. Het jaarlijkse hoogtepunt is ons zomerkamp.

Alle informatie rondom de activiteiten van het jeugdbestuur is te verkrijgen bij de tafeldames in het zwembad. Daarnaast wordt de eerst komende activiteit aangekondigd via de website en via de Wisselslag. Mocht je vragen hebben over de activiteiten van het jeugdbestuur, stel ze dan gerust door een e-mail te sturen naar jeugdbestuur@watervrienden-haarlem.nl of te bellen naar 06-37137027. Hopelijk zien we jullie snel op één van onze activiteiten!

Van 21 tot en met 28 juli 2018 is het zo ver! Tijd voor de week van je leven! Op deze pagina vind je alle informatie over zomerkamp met de Watervrienden. Heb jij ons al in het zwembad gezien….

Hier kan je het informatieboek downloaden, en hier het inschrijfformulier.

Kan je niet wachten om te gaan? 31 maart gaan we paaseieren zoeken! Dus kom alvast genieten van de kamp voorpret. Meer info hier.

Ben jij ouder dan 11? Houd de website en facebook in de gaten en zet 21 april een kruis in je agenda. Dan is het tijd voor onze jongerenactiviteit. Meer info volgt!

Heb je nog vragen, of wil je je aanmelden voor één van de activiteiten? Mail naar jeugdbestuur@watervrienden-haarlem.nl

Contact

Watervrienden Haarlem
Postbus 2620
2002 RC Haarlem

Tel: +31 6 37137027
Email: bestuur@watervrienden-haarlem.nl